„A Jövő Energiája” pályázat

2023.03.15. 10:00

Energia ma, holnap, holnapután, azaz kreatív videóval robbanhatsz be a szabadbattyáni cégnél

A LogSol Kft. nagy erőkkel készül a már hagyományosnak mondható éves szakmai nyílt napjára, amely idén az „Energia 2023” címet viseli. És még valamivel…

Hajdú Marianna

A pályázat nyertesei színvonalas jutalomban is részesülnek

Forrás: LogSol

Most sem maradnak el a nagyszabású előadások, amelyen várhatóan mintegy 25 előadó lesz látható és hallható. A vállalat központjában tartott május 24-ei szakmai rendezvény és kiállítás mégis egy kicsit rendhagyóra formálódik. A szervezők ugyanis ebben az évben videó pályázatot hirdettek a szakmai nap mottója - „A Jövő Energiája” - jegyében.

A szervezők olyan 1-5 perces mozgókép pályázatok beérkezését várják, amelyek a témakört szabadon, szórakoztató vagy elgondolkodtató – de ötvözni is lehet – módon dolgozzák fel. A pályázók bátran használják fantáziájukat, tehetségüket, lehetőségeiket és a technikát. Az elkészült műveket a “A Jövő Energiája” Facebook csoporton keresztül lehet leadni, ahol a kiírás részleteit is olvashatják az érdeklődők.

A beérkezett pályamunkákat a LogSol Kft. zsűrije bírálja és legfőképpen komoly nyereményekkel honorálja:

Az első helyezett Dell Vostro 3510-I5G882WE Dark Grey W11 - 16GB Laptop, a második helyezett Lenovo IdeaPad 3 82H80091HV Blue - 20GB - Win11 Laptop, és a harmadik helyezett 32" SAMSUNG ODYSSEY G5 ívelt LCD monitor tulajdonosa lesz.

Közönségdíj is átadásra kerül, amit egy SYNOLOGY DS118 NAS (12 TB) meghajtóval jutalmaznak.

A nyertes pályázók a 2023. május 24-i „Energia 2023” szakmai nyílt napon vehetik át jutalmukat.

A konferencián levetítik a zsűri által kiválasztott alkotásokat, ezzel nagy nyilvánosságot biztosítva a legjobb pályaműveknek. Ezen felül a nyertes videók nemcsak a közösségi oldalon lesznek láthatóak, de a vállalat saját weboldalán is bemutatja a kreatív munkákat.

A pályaműveket legkésőbb 2023. április 15-én 12:00 óráig várják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában