Gyász

2023.03.13. 20:09

Elhunyt Seregélyes volt polgármestere, Paudits Béla

Életének 68. évében elhunyt Paudits Béla, Seregélyes volt polgármestere, a Fejér Vármegyei Lovassport Szövetség elnöke.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Lovassport Szövetség így búcsúzik elnökétől, a vármegyei lovasélet meghatározó alakjától: "Az elmúlt hetekben sokan imádkoztunk Paudits Béla gyógyulásáért, szorítottunk érte, hogy mielőbb visszatérjen közénk, a lovaspályák mellé. Ebben az utolsó versenyben végül alulmaradt, hatalmas űrt hagyva maga után. Neve összefonódott a megye lovas- és fogatsportjával, a Fejér Megyei Lovassport Szövetség megalakításával, amelynek versenyzői pályafutását követően alapítója és elnöke volt halála pillanatáig. A lovak iránti szeretete meghatározta mindennapjait, örökségét családja viszi tovább. Mindannyian osztozunk a gyászolók fájdalmában, emlékét és iránymutatását megőrizzük!"

Seregélyesen háromszor is bizalmat szavaztak neki a helyi választók, így 1994–1998, 1998–2002 és 2006-2010 között is ő volt a település vezetője. Temetése március 19-én lesz a seregélyesi temetőben, délelőtt 10 órakor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában