Újranyitás

2023.03.24. 17:00

Áprilisban kinyitnak az SZKKK házai

Húsvétváró családi programok Csalán, Öreghegyen, Szárazréten és a Vízivárosban, nyomozással összekötött vacsora és grafikai kiállítás Öreghegyen, bútortuning workshop Felsővárosban, stand-uppal fűszerezett főzőshow Kisfaludon, játszmákról és kapcsolatokról a Királykúton.

ÖKK

Változatos, érdekes programokat kínálnak a közönségnek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ áprilisban újranyitó házai a városrészekben. A házakba visszaköltöznek a télen az SZKKK Fürdő sori épületében működő csoportok, klubok is.

A már meghirdetett programokra érkező visszajelzések is mutatják, hiányoztak a közösségi házak, amelyek a téli szünet után április elején újra kinyitják kapuikat a városrészekben. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ nyolc házába visszatér az élet – nemcsak a rendezvényeknek, de a házakban működő csoportoknak köszönhetően is. Ezek többsége az elmúlt hónapokban a Fürdő sori központi épületben kapott helyet, ott találkozhattak rendszeresen a különböző foglalkozásokra járó idősebb és fiatalabb korosztály tagjai.

Az újranyitás hetében igazi programdömping várja a látogatókat a házakban. Az ünnepre való készülődés jegyében több helyszínen is húsvéti rendezvényeken vehetnek részt az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában