Világnap

2023.03.03. 17:00

A víz mint éltető erő címmel hirdet rajzpályázatot a víziközmű-szolgáltató

A működési területén élő óvodásokat, általános iskolásokat, középiskolásokat és a felnőtt lakosságot buzdítja alkotásra a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. Az apropó nem más, mint a március 22-én ünnepelt víz világnapja.

Héjj Vivien

Óvodások, általános iskolások, középiskolába járók és felnőttek is pályázhatnak

Forrás: Pexels.com

A pályázat jelmondata: A víz mint éltető erő. A felhívásra olyan rajzok beérkezését várják, amelyek bemutatják vizeink védelmének fontosságát, a víz- és csapadékhiány környezeti hatásait, illetve a csapvíz egészségünkre gyakorolt hatásait.

Az elkészült alkotásokat március 31-ig lehet beküldeni a [email protected] címre vagy postai úton. A jelentkezés beküldésekor a pályázónak az alábbi adatait kell megadnia: telefonszám, lakcím, életkor. A pályázat benyújtásának feltétele továbbá egy adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat kitöltése, amely elérhető a DRV honlapján.

Minden pályázó egy-egy művel pályázhat, kizárólag egyénileg készített alkotások küldhetőek be. A rajz maximális mérete: A/4, online beküldés esetén az elvárt formátumok: jpg, png vagy pdf.

A legkreatívabb és legötletesebb pályamunkák alkotóit értékes nyereményekkel jutalmazza a verseny szervezője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában