Beharangozó

2023.02.06. 14:45

Összekovácsoló farsangi buli Nagykarácsonyban

A Nagykarácsony Testvér-településeiért Egyesület február 11-én, szombaton igazi karneváli hangulattal várja az érdeklődőket a helyi művelődési házban. A hagyományőrző „táncos” farsangi rendezvény felejthetetlennek ígérkezik.

Kecskés Zoltán

Az egyesület elnöke, Szekeres Béláné és Bártfainé Gabriella a tavalyi rendezvényen.

Forrás: Egyesület

A hír hallattán felkerestük az egyesület elnökét, Szekeres Bélánét, hogy a részletekről faggasuk:

– Fontos a hovatartozás érzése, annak megerősítése. Hagyományaink tisztelete, megőrzése, a jövő generációjának átörökítése. Ez a nemes cél vezérelt bennünnket az esemény létrehozásában. Falunk apraja-nagyjának táncházi elfoglaltsággal kedveskedünk, térségünk több civil szervezetét vendégül hívva pedig ismerkedünk településeink, közösségeink hagyományaival, valamint a megjelenő vendégeink által alkotott, gyűjtött kézműves termékekből a rendezvény ideje alatt kiállítást lehet megtekinteni. Bemutatkozik a NaTE, az Előszállási Ifi Klub, a Nagykarácsonyi Ifi Klub, a Seregélyesi kézművesek, a Dunavecsei Levendula Néptánccsoport. Az est folyamán bálba torkollik a rendezvény (20:00 órától), melyen a Szamaras Zenekar gondoskodik a talpalávalóról. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! – foglalta össze dióhéjban a rendezvény üzenetét Szekeres Béláné. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában