Online iőpontfoglalás

2023.02.22. 17:00

Lomtalanítás: már lehet online időpontot foglalni!

A Depónia Nonprofit Kft. honlapján tette közzé, ezentúl már online tudnak lomtalanításra időpontot foglalni azok, akik családiházas övezetben élnek.

Horváth-Buthy Lilla

A lomtalanítási időpontfoglaló használata nagyon egyszerű: családi házas övezetben élők élhetnek ezzel egyedi időpontban, évente egyszer

Fotó: Mw-Archív

Mint írták, a lomtalanítási időpontfoglalás a családi házas övezetben, lakossági felhasználók részére használható. A társasházak esetében továbbra is a közös képviselők egyeztetnek lomtalanítási időpontot (a 06-22/507-419 telefonszámon, illetve az [email protected] e-mail címen.)

A foglalás pontos menetéről itt tájékozódhatnak, és itt érhetők el a szabad időpontok is: https://idopontfoglalas.deponia.hu/lomtalanitas

Egyedi megrendeléssel évente egyszer kérhető a szolgáltatás, díj ellenében (vannak persze díjmentes időszakok, melyeket a településenkénti hulladéknaptár tartalmazz). Fontos információ, hogy a kihelyezett hulladék legfeljebb 3 köbméter lehet. A ki nem használt alkalmak száma a következő évre nem vihető át - írják, majd hozzáteszik, a foglalást követően a megadott e-mail címre küldenek majd a jóváhagyásról vagy az esetleges elutasításról egy értesítést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában