Kié lesz a legkedveltebb farsangi álarc?

2023.02.03. 13:00

Kreatív megmérettetésre invitálják a baracsi gyerekeket

Javában zajlik a farsangi időszak, ez alkalomból alkotásra és játékos versengésre hívják a baracsi gyermekeket.

Baráth Eszter

Vízkeresztet követően a mulatságok kapják a főszerepet, hiszen egészen hamvazószerdáig élvezhetjük a farsangi időszakot. Különösen kedvelt hetek ezek a gyermekek számára, mivel ilyenkor színes jelmezekbe bújhatnak és kedvenc mesehősüket, állatukat megformáló, vagy éppen különböző mintákkal díszített maszkokat ölthetnek magukra.
Ebből az alkalomból hirdeti meg a Baracsi Faluház a Farsangi álarcok versenyét, ami február 9-23. között zajlik majd. A kreatív megmérettetés keretében a gyerekeknek nem kell mást tenniük, mint elkészíteni egy álarcot, készíteni benne egy fényképet, majd szüleik segítségével feltölteni azt a Farsangi állarcok versenye 2023 nevű, közösségi oldalon létrehozott esemény oldalára. Azon három álarc készítője, amelyek a legtöbb kedvelést gyűjtik be, ajándékban részesülnek. Az eredményhirdetést az iskolai farsangon, február 24-én tartják majd.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában