Rotyogott és sült a finomság

2023.02.20. 13:00

Jótékonysági sütés-főzés Alsószentivánon

A Sárbogárdi járásban lévő kistelepülést mindösszesen hatszázan lakják, de összetartásuk messze földön híres a megyében. A minap pedig ételbe csomagolt szeretet érkezett a közösségben élő rászorulókhoz.

Kecskés Zoltán

Gulyáslevest főztek, fánkot sütöttek Alsószentivánon.

Forrás: Önkormányzat

Egy biztos: adakozni jó érzés. A szegénység sajnos nem csak karácsonykor van jelen, így fontos az év bármely időszakában rájuk gondolnunk. Így vannak ezzel az alsószentiváni önkéntesek is, akik időről időre meglepik a rászorulókat.

A minap készülő ételek illatával teltek meg a község utcái, amelyet  igazi összefogás jellemez. Ezt mi sem bizonyít jobban, mint annak a  meleg étkeknek az elkészülte és kiosztása, melynek alapanyagát a Family Dinner Kft. biztosította. 

A fánkokat Imre Ferencné és Boros Istvánné gyúrta és sütötte.
Forrás: Önkormányzat

A gulyásleves elkészítést Husvéth Imre polgármester vállalta magára, Lepsényi Mária és Fekete Zoltánné segédletével. A fánkokat Imre Ferencné és Boros Istvánné gyúrta és sütötte  ínycsiklandozóan finomra. A polgármestertől megtudtuk,  hogy az elkészült ételek kiszállítását Bauer Istvánné falugondnok és Molnár Brigitta végezte. A településvezető nagyon hálás segítőinek és bízik benne, hogy mindenkinek ízlett az ebéd. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a szeretet és az odafigyelés igazi ajándéka érkezett az asztalokra.

Szerkesztőségünkhöz jutott információk szerint, olyan finomságok készültek, amitől mindenki megnyalta a tíz ujját! Aki nem hiszi, járjon utána! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában