Cseppben mért törődés

2023.02.19. 09:00

Béres Cseppet kaptak ajándékba a Viktória Intézet gondozottjai

A Fejér Megyei Nyugdíjasok Szervezete lepte meg az intézet bentlakóit és gondozottjait, jó néhány üveg egészség-nedűvel.

Hajdú Marianna

Ötven üveg Béres Cseppet kaptak ajándékba a Viktória Rehabilitációs Intézet gondozottjai a Fejér megyei nyugdíjasoktól

Fotó: Hajdú Marianna / FMH

A Béres Alapítvány ajándékát a Nyugdíjasok Országos Szövetsége osztotta szét a megyék illetve azon megyei szervezetek között, akik igényelték.  Összesen hat megye élt a lehetőséggel, köztük a Fejér Megyei Nyugdíjasok Szövetsége.

– A kiírásban eredetileg az szerepelt, hogy nem csak klubtagoknak kérhetünk, hanem más rászorultaknak is – mondja Szecsődi Józsefné, a szövetség elnöke.

– Mivel a Civil Ház átépítése miatt március 31-ig itt vagyunk ideiglenesen elhelyezve, – közös rendezvényünk is volt már együtt az intézettel, és tervezünk is – úgy gondoltuk, hogy a továbbiakban is szeretnénk karitatív tevékenységet folytatni és fenntartani ezt a kapcsolatot. Ezért gondoltuk azt, hogy szeretnénk megajándékozni a bent lakókat és a gondozottakat. 

A cseppek igénylésénél már nem csak szervezetük, de az intézet tagjaira is gondoltak. Fejér megyében 450 üveg Béres Csepp talált gazdára, ebből 50 üveggel a Viktória Rehabilitációs Intézet lett megajándékozva. Az intézet nevében a felajánlást Hanácsek Hajnalka vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában