Méltó lezárása volt a farsangnak

2023.02.23. 12:00

A rekeszizmok újra edzésben voltak Martonvásáron

Humorból és jó kedvből nem volt hiány, hiszen ki ne hallott volna már a messze földön híres székely viccekről? A szervezők ezt jól „kifőzték". Fazekasné Domak Anikó népzenész és Éger L. László előadóművész csak úgy ontotta magából a humoros anekdotákat. Az olykor pikáns, ízes székelytörténetek pedig gondoskodtak a jó hangulatról.

Kecskés Zoltán

Ismét telt ház a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

Forrás: Éger L. László

Dióhéjban elmondható, hogy egy újabb sikeres esemény otthona volt a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ (BBKK), amely mindenképpen megsüvegelendő. Ahogy Horváth Bálint alpolgármester ezzel kapcsolatban fogalmazott:  – A MartonKult csapata a nehezebb pénzügyi helyzetben is mindent megtesz, hogy jó programokat szervezzen, építse a közösséget.

Kiváló szórakozás a farsangi időszak végére!

A kedd estét látva, ezzel a kijelentéssel csak egyetérteni tudunk. A MartonKult munkatársainak, a Teleki Blanka Hölgyklubbal közösen ismét sikerült megugrani az önmaguk által elvárt lécet. A telt ház pedig jó visszajelzés arra, hogy jó úton jár a BBKK! 

Domak Anikó népzenész és énekes, Éger L. László előadóművész.
Forrás: MartonKult

Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és Szabó Tibor polgármester jelenlétében zajló előadáson Fazekasné Domak Anikó népzenész és Éger L. László előadóművész  igencsak odatette magát. Erős, színpadi és szakmai barátság az övék és ez a harmónia a műsorukon is meglátszott. Fazekasné Domak Anikó cifrákat énekelt, miközben Éger L. László cifrákat mesélt, majd az előadás végén a közönségnek tanítottak cifra dalokat, amik igazából a csángó esküvőkön megszokott  rigmusok voltak.  Azt mondanunk sem kell, hogy a közönség lelkesedése ezúttal is elvitte a show-t. Újabb vidám estében volt részünk, ahol a rekeszizmok újra edzésben voltak.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában