Frissen Fejérből

2023.01.11. 10:00

Ön elégedett települése könyvtárával? – most elmondhatja véleményét

Online elégedettségmérési kérdőívet készített a Vörösmarty Mihály Könyvtár, melynek célja, hogy megismerjék a lakosság helyi könyvtárakról alkotott véleményét annak érdekében, hogy a jövőben is minél színvonalasabb szolgáltatást nyújthassanak.

Héjj Vivien

Az online kérdőív kitöltésének határideje: január 20., péntek

Forrás: Pexels

A Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer (KSZR) működésének alapelve a használói elégedettség rendszeres mérése. Ehhez kapcsolódva végez online elégedettségmérést a Vörösmarty Mihály Könyvtár december 15. és január 20. között azon Könyvtári, Információs és Közösségi Helyeken, ahol érvényes megállapodás alapján könyvtári szolgáltatásokat nyújt.

Az egyes könyvtárak olvasói anonim módon tölthetik ki a kérdőívet, melyben értékelhetik többek között lakóhelyük működő vagy az általuk látogatott könyvtár elhelyezkedését, belső környezetét és a könyvtári állomány rendezettségét is. A kitöltők nyilatkozhatnak arról is, milyen könyvtári szolgáltatásokat vesznek igénybe jelenleg, s milyen új szolgáltatásoknak, programoknak örülnének a jövőben.

A kérdőív elérhető és kitölthető a fejerkszr.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában