Néhány helyiségben folytatódik a felújítás

2023.01.15. 08:00

Jövő héttől ismét várja a vendégeket a dunaújvárosi uszoda

Hétfőn megnyitja kapuit a sportolni vágyó közönség előtt a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszoda. Az épületben továbbra is zajlanak majd felújítási munkálatok.

Baráth Eszter

Fotó: Zsedrovits Enikő /DH

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy megkezdték a Fabó Éva Sportuszoda garanciális javítását. A munkálatok érintik a földszinti zuhanyzókat, öltözőket és teakonyhát, valamint a medence teret is. A sportintézményt üzemeltető DVG Zrt. közösségi oldalán most arról tájékoztatja a lakosságot, hogy január 16-án, hétfőn kinyit az uszoda. Mint írták, ezt az teszi lehetővé, hogy a kormány 80 millió forintot ad a működtetésre, valamint hogy a szakemberek jó ütemben haladnak az öltözők javításával, így már nincs akadálya a nyitásnak. A javítási, felújítási munkák továbbra is folytatódnak majd, ám ezeket már a gépházban és más, az uszodát használók elől elzárt helyiségekben végzik. Várhatóan február 15-ig befejeződnek majd a munkálatok.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában