Frissen Fejérből

2023.01.12. 10:07

Ha nappal is van közvilágítás Fehérváron, most nem jelent hibát

Horváth-Buthy Lilla

Forrás: Pexels

Ahogy nem is olyan rég a feol.hu hírt adott róla, a Ligetsoron fényes nappal is világítottak a lámpák, s mint megtudtuk, hibaelhárítási munkálatot végzett az E.ON és a fehérvári önkormányzat alvállalkozója, emiatt gyúltak fel a fények. A következő hónapokban több helyen tapasztalhatunk hasonlót, azonban az E.ON hangsúlyozza: ha ez csak időszakos, nem kell hibaként bejelenteni, ugyanis felülvizsgálat zajlik. 

"2023 első félévében az E.ON a közvilágítási hálózat érintésvédelmi felülvizsgálatát végzi Székesfehérváron. A munkák jellemzően nappal, munkaidőben zajlanak, ezért időszakosan üzemidőn kívül is felkapcsolhatják a közvilágítási lámpákat, teljes szakaszokat. Ezekben az esetekben a köztéri lámpák üzemidőn kívüli - nappali - működése nem hibát, hanem az ellenőrzéssel együtt járó munkavégzést jelent, ezért nem szükséges azt hibaként bejelenteni. Az E.ON ezúton is köszöni a székesfehérváriak megértését a felülvizsgálat idejére" - írták szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában