Már elhárították a hibát

2023.01.03. 15:00

Fényes nappal világítottak a Ligetsor lámpái

Hibaelhárítási munkálatot végzett az E.ON és a fehérvári önkormányzat alvállalkozója, emiatt világítottak a köztéri lámpák.

Baráth Eszter

Fotó: Olvasónk

Egy olvasónk jelezte szerkesztőségünknek, hogy fényes nappal, pontosabban ma kora délután a székesfehérvári Ligetsoron világítottak a közterületi lámpák. Többen is észrevehették az arra járók közül és jogosan merülhetett fel bennük a kérdés, vajon mi lehet ennek az oka.
Ezzel kapcsolatban megkerestük az E.ON Hungária Zrt-t. A szolgáltatótól azt a választ kaptuk, hogy munkatársaik, valamint a székesfehérvári önkormányzat alvállalkozója közösen végzett hibaelhárítási munkálatokat a területen. A javításhoz minden esetben próbakapcsolások is tartoznak, amit adott esetben többször is megismételnek. Ennek lehettek szemtanúi kora délután a Ligetsoron, ahol a szolgáltató tájékoztatása szerint a javítással elkészültek, így a lámpatestek már csak a kellő időben világítanak majd újra.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában