Frissen Fejérből

2023.01.19. 12:47

Egy fehérvári mosoda fogságában – állítólag ketten is bent ragadtak a helyiségben

Meg nem erősített információk szerint január 19-én, csütörtökön kétszer záródott rá az ajtó a székesfehérvári József Attila utcai önkiszolgáló mosodában egy-egy ügyfélre. Az elmondások alapján az egyik eset hajnali 4-kor, míg a másik a délelőtti órákban történt.

Kecskés Zoltán

Illusztráció: Vajon tényleg beragadtak a mosodába? Hamarosan kiderül...

Forrás: NSO Archív

Hogy mi történt pontosan, azt egyelőre nem tudni. Ahogyan azt sem, hogy az ügyfél hibázott-e, vagy hogy a városi pletykák szerint már korábban is többször rakoncátlankodó ajtó tréfálta meg a kuncsaftokat.

Megkeresésünkre az érintett mosodalánc ígéretet tett arra, hogy a szóban forgó eset körülményeire és történésére elektronikus úton válaszolnak. Természetesen, amint megtudunk valamit, közölni fogjuk.

Egy kis érdekesség: az üzletet egyébként 2015-ben adták át Székesfehérváron, ami akkor a cég első vidéki üzletének számított. A megnyitó sztárvendégei a Fehérvár AV19 jégkorongcsapat játékosai voltak, név szerint Vincze Péter és Pillók Martin. 

Vezető képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában