Boldogan énekeltek a színművésszel

2022.12.20. 13:39

Ünnepi koncerttel köszöntötte az időseket Keller János

Csillogó szempárok várták Keller Jánost az Egyesített Szociális Intézmények hosszúsétatéri és Farkasvermi úti idősek otthonában, ahol ünnepi koncertet adott a színművész.

Baráth Eszter

Fotó: Baráth Eszter

Keller János, a Vörösmarty Színház színművésze évek óta rendszeres látogatója a fehérvári idősotthonoknak, ahol rendszerint az alkalomhoz illő műsorral, koncerttel teszi szebbé a bentlakók napjait. Idén legutóbb nőnap alkalmából énekelt az időseknek, most pedig a közeli karácsony a legjobb alkalmat nyújtotta a visszatérésre.
A hosszúsétatéri és a Farkasvermi úti intézményben egyaránt vidáman fogadták a bentlakók a színművészt, aki az előadásában felcsendülő karácsonyi dalokkal és operettslágerekkel csak tovább fokozta a hangulatot. A szépkorúak hatalmas mosollyal énekelték együtt Keller Jánossal az ismerős dalokat.
A színművész szerint ezeken az alkalmakon azért érkezik, hogy adjon valamit az időseknek, de valójában ő sokkal többet kap a mosolygós arcokon és az egyéb visszajelzéseken keresztül. Keller János ígéretet is tett a hálás közönségnek, hogy a jövő évben is visszatér hozzájuk.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában