Biztonságos és boldog jövőt kíván

2022.12.24. 07:00

Ünnepi gondolatok Sáregres polgármesterétől

„A karácsonyra való készülődést valamilyen különleges hangulat lengi körbe. Ilyenkor mind egy kicsit csendesebbek vagyunk" – mondta a FEOL-nak Albertné Tiringer Mária Sáregres polgármestere, aki valamennyi falubelinek és megyeinek áldott, békés ünnepeket kívánt!

Kecskés Zoltán

Albertné Tiringer Mária: Szép lenne, ha az emberekben tudatosulna, hogy nem valamire várunk, hanem valakire...

Forrás: Önkormányzat

– Sajnos ebben a felgyorsult világban nehezen lehet megélni lélekben az igazi várakozást a karácsony közeledtével. Szép lenne, ha az emberekben tudatosulna, hogy nem valamire várunk, hanem valakire... – kezdte ünnepi gondolatait a faluvezető megkeresésünkre. Hozzátette, hogy nehéz évet tudhat az ország és azon belül is Sáregres a háta mögött.

– A háború okozta világválság természetesen hatással volt településünkre is. A vele járó bizonytalanság és az ismeretlentől való félelem gyakran kedvét szegte az embereknek. A kis közösségünk a kihívások ellenére igyekezett hasznos és értékes programokkal szolgálni a helyieknek és a környékbeli érdeklődőknek is. Sok vidám és megható percekben lehetett részünk. Év végén általában összegezzük a történteket. Megfogadjuk, hogy kevesebbet stresszelünk, több időt töltünk szeretteinkkel és nagyobb figyelmet fordítunk a körülöttünk lévőkre. Én is így vagyok ezzel, több-kevesebb sikerrel. Az ünnepek alatt, s után, szívből kívánok mindenkinek egy biztonságos és boldog jövőt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában