Frissen Fejérből

2022.12.20. 13:02

Hova tűnt az uszodánál elhelyezett automata?

Sokaknak feltűnt, hogy eltűnt az uszodánál elhelyezett adománygyűjtő-automata. De mi történt vele? Utánajártunk.

Horváth-Buthy Lilla

Most csak a hűlt helyét találja az arra járó, sajnos a szél feldöntötte és megrongálódott.

Forrás: Horváth-Buthy Lilla / FMH

A városi adománygyűjtést segíti az a három adománygyűjtő automata, amelyeket az Irányi Dániel utcában, az uszoda előtt és a Fő utcai Mátyás király-emlékmű mellett helyeztek el. Az automaták január 6-ig fogadják a felajánlásokat - írtuk meg december 7-én portálunkon is. 

Azonban a Csitáry uszodánál levő automatának csak a hűlt helyét találja jelenleg az arra járó, feltételezhetően csak ideiglenesen szállították el. 

Többen a közösségi oldalakon azt találgatták, hogy az elmúlt napok szelesebb időjárása tehetett kárt az automatában. Természetesen kérdéseinkkel megkerestük az önkormányzatot, így tudjuk, hogy a fenti feltételezés helytálló, az erős szél felborította az automatát, ami így meg is sérült. Jelenleg is a megoldáson dolgoznak a szakemberek, de elképzelhető, hogy a belvárosi automata kerül majd át az uszodához.

A többi említett helyszínen ezekben a pillanatokban is ott hagyhatók az adománynak szánt csomagok, a felajánlások a pontos iránymutatást követve, néhány gombnyomással elhelyezhetők. Elsősorban tartós élelmiszereket, édességeket, gyümölcsöt és tisztálkodási szereket gyűjtenek az ünnepi időszakban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában