Adventi programok

2022.12.02. 13:59

Gyertyagyújtás, Mikulás-járat, kiállítás, koncert Etyeken

Etyeken az adventi időszakban a közös gyertyagyújtásokon túl egyéb programokkal is várják a helybelieket.

Borsányi Bea

Fotó: Skobrák Dénes

Egészen január 6-ig nézhető meg a Látogatóközpontban régi képeslapokból és fotókból, valamint a székesfehérvári Hetedhét Játékmúzeum játékaiból nyílt kiállítás. December 6-án 15 órakor innen indul a Mikulás-járat, amelyre azonban december 4-ig regisztrálni kell a [email protected] e-mail címen. Meseelőadással is várják a gyerekeket, 16 órakor a Mia Manó Színház előadásában a Jön a Mikulás kerül színre.

A közös, ünnepi műsorral egybekötött gyertyagyújtásokat szintén a Látogatóközpontnál tartják vasárnaponként 16 órai kezdettel, melyeket minden héten adventi vásárral kötnek össze (ezek 14 órakor kezdődnek). December 4-én az Etyeki Prelúdium Alapfokú Művészeti Iskola műsorát élvezhetik. December 11-én a deDettee(i) és a Pingvinek lépnek fel, míg a karácsony előtti utolsó vasárnap az Etyeki Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola és a Rosmarin kórus előadása színesíti az eseményt. 

December 10-én 16 órakor a Five Live Acapella Együttes ingyenes koncertjére várnak minden érdeklődőt a Látogatóközpontban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában