Frissen Fejérből

2022.12.24. 16:08

Egy adag meleg étel az egyedül élőknek és a rászorulóknak Nádasdladányban

Mivel nem olyan régen – augusztusban – költöztek Nádasdladányba Simonék, ezért első körben a közösségi oldalon tették nyilvánossá tervüket, várva a segítő hozzászólásokat vagy a jelentkezőket: ételt osztanának az ünnepek idején az egyedül élőknek és a rászorulóknak!

Siki Szabolcs

Marietta "akció" közben – készül a finom ebéd

Fotó: Siki Szabocs

Mint Simon Mariettától megtudtuk, felajánlás is érkezett hozzájuk az ételekhez szükséges alapanyagokat tekintve. A fő fogás paprikás krumpli volt csülök- és sertéshússal, s természetesen friss kenyérrel tálalva. Egész nap nagy volt a sürgés-forgás: a kész ételek dobozokba kerültek, és mivel játékok, plüssök is érkeztek felajánlásként, így még ezeket is el kellett csomagolniuk.

Az ételek a dobozokban, átadásra készen
Fotós: Siki Szabolcs

Az akciót december 24-ére hirdették meg. A helyszínen járva kiderült, végül tizenöt doboznyi étel talált gazdára. Volt, akinek házhoz vitték, de volt olyan is, aki személyesen ment el a meleg ebédért s köszönte meg a karácsonyi kedvességet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában