Mosoly az arcokon

2022.12.06. 14:11

Az égből szállt alá a bogárdi nagyszakállú

Izgatott gyereksereg várta a Sárbogárdi Zengő Óvoda előtti Mikes közben a Mikulást kedden délelőtt. Szenzáció volt a javából: az alpinista nagyszakállú egy több mint 20 méter magas panelház tetejéről csalt mosolyt az óvodások arcára.

Kecskés Zoltán

Fotó: Fehér Gábor

A mintegy 150 fős gyerekhad mit sem sejtve érkezett a panelház előtti térre, majd kísérőik buzdítására, mosollyal az arcukon, énekszóval csalogatták elő a Mikulást. A gyerekek hívószavának eleget téve a nagyszakállú és segédje előbújt a rejtekéből és óriási üdvrivalgás közepette ereszkedett le az óvodásokhoz. 

Természetesen a Télapó nem érkezett üres kézzel, mindenkinek jutott egy kis ajándék. Odalent a manója mellett az óvónők is segítségére voltak az édességek kiosztásában a megye talán legbátrabb Mikulásának. A későbbiek során pedig arra is fény derült, hogy a nagyszakállú szerepét Nagy Zsolt alakította, míg manóként Vitéz László jeleskedett. A szervezők reményei szerint ezzel a különleges és látványos  show-val sikerült különlegessé tenniük a lurkók napját.

Fotós: Fehér Gábor

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában