Ünnepi hangulat

2022.12.22. 18:30

A lelkekbe áldás, a kezekbe szaloncukor került Tácon

Szerdán délután egészen az estébe nyúló, megható ünnepi műsor készítette fel a jelenlévők szívét és lelkét szent karácsony ünnepére.

Hajdú Marianna

Forrás: A szervezők

A településen már hagyománnyá vált, hogy a karácsonyt megelőző, utolsó tanítási nap estéjén Tác Község Önkormányzata és a Gorsium Általános Iskola karöltve, karácsonyi ünnepséget tart a faluközösség számára.

Forrás: A szervezők

A karácsonyi műsorra idén is nagyon sokan ellátogattak, megteltek a közönség sorai.
Az este a Gorsium Általános Iskola énekkarának előadásával kezdődött, Böjtösné Füke Veronika vezetésével.

Forrás: A szervezők

A kedves dallamokat Trenka Máté néptánca követte. A tehetséges fiú parádés mozgásával most is elkápráztatta a közönséget. Ezt követően a Táci Nyugdíjas Egyesület énekkara állt színpadra, akik karácsonyi dalaikkal valóságos ünnepi hangulatot teremtettek. Műsorukat Pethő Árpádné és Pethő Árpád szólóéneke és Kovács György gitár kísérete tette még csodálatosabbá.

Forrás: A szervezők

Az estét az iskola 3. és 4. osztályos tanulóinak műsora zárta. A gyerekek megható verseivel, az előadott mesejátékkal, az angyalok táncával, valamint Hermann Dorina szóló énekével vált teljessé a karácsonyi repertoár.

Horváth Tamás  polgármester karácsonyi köszöntője zárta az ünnepséget áldott karácsonyt kívánva. A megjelent vendégek nem távoztak üres kézzel. Az önkormányzat képviselői egy-egy csomag szaloncukorral ajándékozták meg őket és kívántak minden családnak áldott, békés ünnepeket.

Forrás: A szervezők

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában