Frissen Fejérből

2022.11.14. 11:38

Ünnepi kisvonatok Fejérben: Fehérváron és Felcsúton is indul

Több ünnepi kisvonattal is hangolódhatnak idén a gyerekek Fejér megyében: hamarosan elindul a fehérvári fényvonat, a Télapóval pedig a Vál-völgyi Mikulásvonaton találkozhatnak a kicsik.

S. Töttő Rita

Ettől a látványtól biztosan megjön az ünnepi hangulat

Forrás: Tourinform

Fotó: Javick

Idén is különleges fényruhát kap a Székesfehérváron járó kedves kisvonat: az ünnepi díszbe öltöztetett jármű nagy élmény a gyerekeknek, családoknak – s jó hír, hogy mindezen fényes utazás mellé idén sem marad el a város ünnepi kivilágítása. A hangulat tehát adott lesz idén is: első alkalommal november 26-án, majd 27-én indul a székesfehérvári Tourinform Iroda fényvonata, s ezt követően az adventi hétvégéken minden szombaton és vasárnap tesz egy nagy kört a városban a Városház tér 3-tól a Zichy ligetig, majd onnan vissza.  S hogy látványos is legyen, sötétedés után számíthatunk rá: 16.30, 17.20 és 18 órai indulással. A kisvonat titkairól és értékeiről itt írtunk bővebben. 

De magával a Télapóval is vonatozhatunk egyet, mégpedig egy kellemes kirándulás keretében, a Vál-völgyi Mikulásvonaton. Varázslatos kalandot ígérnek a szervezők december 3-án és 4-én 10 és 18 óra között. Ez a vonat is szépen ki lesz díszítve és világítva, itt azonban a felcsúti vasútállomáson és magán a vonaton is lesznek programok: foglalkozások, mesevetítés és egyéb izgalmak várják a gyerekeket

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában