Szociális tűzifa

2022.11.22. 13:00

Igyekezzenek, november 30-ig lehet beadni még az igényeket!

Jövő hét szerdáig, azaz november 30-ig lehet Gyúrón beadni a téli rezsicsökkentésre biztosított szociális tűzifa támogatásra az igényeket. Aki eddig még nem tette meg, annak a héten lépnie kell!

Borsányi Bea

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Gyúró Község Önkormányzata vonatkozó rendeletének értelmében az igényt azok adhatják be, akik Gyúró közigazgatási területén állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek. A pályázat beadásának további feltételeiről érdemes tájékozódni az önkormányzat honlapján, ahonnan egyben letölthető az igényléshez szükséges nyomtatvány is. Ne feledjék, az igénylőlap kitöltésén túl a kérelmező köteles a kérelemben feltüntetett igazolásokat és mellékleteket is benyújtani a kérelemmel együtt.

Az önkormányzat összesen 40 erdei köbméter fát oszthat szét, családonként legfeljebb 5 köbméter fát tud biztosítani, amelyet a rendelet értelmében március végéig szállít ki a támogatást elnyerőknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában