In memoriam Szatkó Péter László

2022.11.08. 16:00

Gyászol a megye legdélebbi települése

Életének 73. évében elhunyt Szatkó Péter László, Vajta Község Helyi Választási Bizottságának elnöke, aki mindig is szívén viselte a község életét.

Kecskés Zoltán

Legyen könnyű Szatkó Péter Lászlónak a Föld.

Forrás: pixabay

„A jók mennek el, s ránk száll az éj, / Ők hagynak el, az álmunk övék. / Ez nem tűnik fel míg együtt vagyunk, / De a jók ünnepén találkozunk..” – hangzik Alex Tamás: Csak a jók mennek el című dala, amely szóljon az elhunyt tiszteletére és emlékére. 

Vajta település polgármestere, Térmeg György a következő megható sorokkal búcsúzott a község meghatározó emberétől, akit mindenki szeretet és tisztelt a faluban.
„Több, mint 32 évig volt Vajta Község Helyi Választási Bizottságának Elnöke és a község életében is meghatározó szerepet töltött be. Elnöki tisztségét mindig becsületesen, lelkiismeretesen és legjobb tudása szerint végezte. Vajta Község Önkormányzata nevében őszinte részvétünket fejezzük ki kedves családjának, emlékét soha nem feledjük! Isten nyugosztalja Pétert!” – olvasható bejegyzésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában