Nap mint nap meglepetés

2022.11.15. 20:00

A TOP 13-ban a fehérvári advent

Székesfehérvár is bekerült a legszebb hazai vásárok közé idén.

Hajdú Marianna

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A fesztivalok.info szerint, a fehérvári adventi forgatag olyan, mintha egy képeskönyv lapjairól kelt volna életre.
Az oldal felsorol 13+1 olyan vidéki várost, ahol hangulatos karácsonyi vásárral és ünnepi programokkal várják az adventi nézelődést. A soproni, szegedi, győri, debreceni adventek mellett helyett kapott Székesfehérvár csodálatos belvárosi kirakodó vására is.
Az oldal alkotói arra buzdítanak, töltsenek el egy-két napot a városokban a családdal vagy a barátokkal, és élvezzék a karácsonyi hangulatot.

Mi is csak követni tudjuk az előttünk szólót, mivel a belvárosban ismét neves fellépőkkel és programokkal örvendeztetik meg a szórakozni vágyókat. November 27-én, az első vasárnapon több mint 600 kisdiák énekel majd kedves karácsonyi dalokat a belvárosban. A gyertyagyújtást követően Szulák Andrea szórakoztatja a közönséget. A következő alkalmakon Takács Nikolas, Zséda és a Fool Moon műsora várja a fehérváriakat a Városház téri színpadon, ahol a város kórusai is fellépnek majd. A fehérváriak adventi naptára december elsejétől szentestéig, minden nap meglepetéssel szolgál a téren járóknak, egy-egy dal, mese, vers vagy táncjelenet formájában. A gyerekek kedvence, a kisvasút sem maradhat el idén sem. A kirakodó vásár mellett a díszek, a fények és a város minden évben csodás karácsonyfája kápráztatja majd el a kilátogatót.

További információ: https://fehervariprogram.hu/event/fehervari-advent-2022
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában