Sport, jókedv és jótékonyság

2022.11.21. 09:00

A bölcsőde javára gyűjtenek a nagyvenyimi HIIT box edzésen

A harmadik jótékonysági HIIT box edzésre készülnek Nagyvenyimen, ahol az adománygyűjtés, a jókedv és az aktív mozgás egyaránt garantált.

Baráth Eszter

Forrás: Pexels

A településen nemrég nyitotta meg kapuit a bölcsőde, az intézmény javára pedig egy sporttal egybekötött adománygyűjtést szerveznek immár harmadik alkalommal. Mogyorós Máriától, a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár intézményvezetőjétől megtudtuk, hogy az ötletgazda egy nagyvenyimi lakos, Kovács Richard boxoló, az intézmény pedig a helyszínt biztosítja. A sportolóhoz pedig minden alkalommal csatlakozott és így tesz december 3-án is Király Péter, aki sokaknak az egyik nemrégiben véget ért hazai napi sorozat szereplőjeként lehet ismerős.

– A két korábbi edzés nagyon vidám hangulatban telt. Az első a bölcsőde kollektívája teljes létszámmal vett részt, a második edzésen pedig tovább nőtt a résztvevők száma – emelte ki Mogyorós Mária. Mint mondta, amellett, hogy az edzés jól átmozgatta a résztvevőket, kedvező benyomást is keltett, hiszen többen jelezték, hogy a következő hasonló alkalmakon is szívesen részt vennének. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában