Az összefogás ereje

2022.10.17. 11:00

Társadalmi munkában a bicskei futballszeretők

A történelem legnagyobb csikkszedő akciója történt a múlt héten a Bicskei Torna Club Egyesület műfüves pályáján! – számolt be a klubhoz közelálló sajtóorgánum.

Kecskés Zoltán

Forrás: 2060.blog.hu

Mint írják, a Marton Henrik utánpótlás edző javaslatára az utánpótlás focisták, az edzői csapat és a Bicske Tigers szurkolói csoport tagjai összeálltak egy nagy össznépi csikk- és szemétszedő akcióra.

Erre azért volt szükség, mert a felelőtlen "szurkolók", akik mérkőzés közben a korlátnak támaszkodva minden további nélkül bedobálják a csikkeket és a maghéjakat a játéktérre, ráadásul mindezt tetézték azok a felhőszakadások, amelyek szeptemberben a lakótelepről gyakorlatilag az összes eldobott cigarettacsikket és szemetet lemosták a sporttelepre.

A beszámoló szerint, közel 80 önkéntes, jól szervezett társadalmi munkában gyorsan végzett a feladattal, összegyűjtve 8 zsáknyi csikket, szemetet, így most már semmi sem rontja tovább a sport- és szurkolói élményt. 

Forrás: 2060.blog.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában