Frissen Fejérből

2022.10.04. 16:20

Néhány rácalmási otthon megközelítését is korlátozzák a munkálatok

Aszfaltozási munkák miatt a hétvége során több utcán is félpályás útlezárás lesz érvényben Rácalmáson. Az érintett ingatlanok gépjárművel történő megközelítése is csak a reggeli és az esti órákban lesz lehetséges.

Baráth Eszter

Illusztráció

Rácalmás önkormányzata tájékoztatása szerint október 7-e és 10-e között a Venyimi út – Koronázási tér és a Rózsa utca egy szakaszán útépítés és csapadékvíz-elvezetés kivitelezési munkáinak keretében aszfaltozás zajlik majd. A Venyimi út a Vasvirág utcától a Jázmin utcáig húzódó szakaszát, valamint a Rózsa utcát érintik majd a munkálatok, ennek következtében pedig ezeken az utcákon félpályás útlezárás lesz érvényben.
Az aszfaltozást 7:30 ás 16:30 óra között végzik majd a szakemberek, így az érintett ingatlanok gépjárművel való megközelítését csak munkakezdés előtt és 19:00 óra után tudja biztosítani a kivitelező. Az önkormányzat arra kéri a lakosságot, hogy figyeljék majd a kihelyezett, forgalomelterelésre vonatkozó táblákat.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában