Nem kellett a táska

2022.10.31. 07:00

Kihozták a maximumot a Dózsa-hétből Dunaújvárosban

Öt napon át gondoskodott a diákok felhőtlen szórakozásáról a Dózsa György Általános Iskola a már hagyománynak számító Dózsa-hét során.

DH

Vidám iskolahét volt ez!

Fotó: Laczkó Izabella /DH

Kihozták a maximumot a Dózsa-hét utolsó napjából, ugyanis szórakoztató és izgalmas események színesítették. Pénteken tetőtől talpig kékben flangáltak tanárok és diákok egyaránt az intézményben, mivel kék napot tartottak, így az iskola színeiben kellett megjelennie mindenkinek. A fordított nap is nagy népszerűségnek örvendett, hiszen ezen a napon a diákok tartották az órákat. 

A tanulók ügyesen felkészültek az aznapi tananyagból, és kreatív módon át is tudták adni tudásukat, élvezték a tanítást. Az 5. és 6. órában kezdődött az igazi izgalom, mivel Keszthelyiné Greschner Ágnes, a felsős diákönkormányzat vezetője, a Dózsa-hét szervezője eredményt hirdetett, melynek során ajándékcsomagot kapott minden olyan osztály, amely eredményesen végzett a hét versenyein, vetélkedőin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában