Középiskolások jelentkezését várják

2022.10.12. 16:41

Itt éltek előttünk – honismereti vetélkedőt hirdet a fehérvári könyvtár

A három online forduló során összesen kilenc Fejér megyei kötődésű személy életével és munkásságával ismerkedhetnek meg a vetélkedőn résztvevő diákok. A jelentkezéseket október 12-ig fogadják.

Héjj Vivien

Forrás: FMH-Archív / NN

Ismét meghirdeti a már hagyományosnak számító Itt éltek előttünk... honismereti vetélkedőjét a Vörösmarty Mihály Könyvtár és a Fejér Megyei Honismereti Egyesület. A versenyre középiskolás diákok jelentkezhetnek, két- vagy háromfős csapatokkal.

Az három fordulóból álló online vetélkedő során a diákok megismerkedhetnek többek között Bálint Ágnes író, Chernel István ornitológus, Gárdonyi Géza író, Letenyey Lajos mezőgazdász és Saára Gyula ügyvéd, polgármester életével és munkásságával.

Természetesen a jutalmazás sem marad el: a legjobb eredményt elérő csapatok értékes könyvcsomagot kapnak, míg a győztesek ingyenesen részt vehetnek a XXVII. Országos Ifjúsági Honismereti Akadémián.

A jelentkezéseket október 12-ig fogadják a helyismeret.vmk.hu/jelentkezes23 oldalon, a [email protected] és a [email protected] címen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában