Frissen Fejérből

2022.10.15. 08:00

Egy kutyatámadás, ami pozitív végkimenetellel zárult

Nem mindennapi keresőposzt tűnt fel a közösségi médiában, ami végül sikerrel járt és ezzel egyidejűleg megmutatta a véletlen, vagy apró figyelmetlenségből adódó kellemetlenségek, balesetek miatt nem kell azonnal bírálatokat megfogalmazni.

Baráth Eszter

Forrás: Pexels

Az elmúlt időszakban sajnos többször olvashattunk a közösségi médiában, székesfehérváriak számára létrehozott csoportokban kutyatámadásokról. A legtöbb ilyen bejegyzést egy szemtanú, vagy éppen a támadást szenvedett kutya gazdája írta. Sajnos lassan ahhoz is hozzá kell szoknunk, hogy legyen szó bármilyen témáról, a hozzászólók egy jelentős része szinte biztosan negatív véleményét fejti ki azzal kapcsolatban.

Most újra egy kutyatámadásról olvashattunk az egyik csoportban, de az eddig soroltak teljes ellentétére lehettünk figyelmesek. Ezúttal a támadó eb gazdája írt bejegyzést, amelyben a sérült kutya tulajdonosát kereste. Szerette volna megtudni, mi lett a szerencsétlenségbe torkollt séta következménye, amikor kedvencét nem ő vitte mozogni a szabadba. A bejegyzésből kiderült, hogy bár a kutya pórázon volt, az új nyakörv rossz választásnak bizonyult, és a Gáz utcában kicsatolódott, aminek egy szintén arra járó négylábú látta kárát.

A több száz hozzászólás szinte egyhangúan tiszteletét fejezte ki a poszt írója felé az esethez való hozzáállása miatt és próbáltak segíteni a keresésben. Végül a történet minden szempontból pozitívan zárult, hiszen a megtámadott kutya gazdáját megtalálták és kiderült, az eb nem szenvedett súlyosabb sérüléseket. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában