Pannónia és Harley, Trabant és Ford Mustang

2022.09.13. 16:30

Őszi veterán és motoros börze Polgárdiban

Jól sikerült a Fekete Sas Motoros Nemzetség idei utolsó veterán és motoros börzéje vasárnap Polgárdiban, hiszen rengetegen érkeztek (eladók és látogatók egyaránt) a 7-es főút körforgalmánál lévő benzinkút melletti területre, és nem mellesleg az időjárás is kellemes volt.

V. Varga József

Forrás: Fekete Sas

– Az eladók nemcsak a környékből, hanem többek között Budapestről, Debrecenből, Sümegről, Szolnokról érkeztek. A veterán motor- és autóalkatrészek, felszerelések mellett különböző régi kincsek is az ember szeme elé kerültek – mondta el lapunknak Horváth Péter. – Akár régi trombitát, bilgeri csizmát, utcatáblát, könyvet, útleírást, régi szerszámokat lehetett vásárolni, de mai szakleírások, friss autós-motoros könyvek is jelen voltak egy kiadó jóvoltából.

Több gyönyörű veterán motort és autót is megcsodálhattak a vasak szerelmesei, a Pannóniák mellett Harley, BMW, Jawa, MZ, Simson motorok, valamint kiválóan restaurált Trabant, Citroen, VW, Ford Mustang és egyéb négykerekűek sorakoztak a parkolóban. Cirka 150 látogató motorral érkezett a seregszemlére!

Aki megéhezett és megszomjazott, lángost, gofrit, hotdogot tudott a büfékben fogyasztani egy-egy jó kávé, sör, üdítő mellett.

– Úgy számláltuk, hogy a sikeresen zárult őszi börzénken mintegy 1500 látogató, vásárló fordult meg Polgárdiban! – tette hozzá Horváth Péter.

Amint megtudtuk, a Sasok természetesen jövőre is három alkalommal szerveznek börzét, hiszen évről évre egyre bővül mind az eladók, mind a látogatók köre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában