Frissen Fejérből

2022.09.05. 11:27

Célegyenesben a civilek napja

Közel hetven civil szervezet összefogásának köszönhetően ebben az évben is örülhet a város a Civil Napnak, ami még a pandémia idején is színes programot biztosított a város lakosainak. Az eseménnyel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón Molnár Tamás önkormányzati képviselő és Pisch Norbert, azt Art Kulturális Egyesület elnöke beszélt. Mint kiderült, ezen a héten szombaton már reggel kilenckor elkezdődik a műsorfolyam a bemelegítő tornával és egészen délután háromig cserélődnek a fellépők a színpadon.

Palocsai Jenő

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Molnár Tamás reményét fejezte ki, hogy ahogy a korábbi években, úgy most is több érdeklődőnek megtetszik a civilek élete és esetleg a továbbiakban ők már mint új önkéntesek kapcsolódnak be a város életébe.

Pisch úgy fogalmazott, az esemény honlapján és a plakátokon látható műsorok sokszínűsége miatt szinte családi napnak lehetne mondani.

Bár a héten hidegfront közeleg, a szervezők nem hátrálnak meg. Sok esőt nem ígér ugyan a meteorológia, ám a Civil Napot még az eső sem állíthatja meg. Lesz ott gyerekkoncert, játszóház, mesemondás, örömtánc dal és tánc, sőt még önvédelmi harci bemutató is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában