Egy hónap, és becsöngetnek!

2022.08.02. 07:05

Segítséget kaptak a leendő elsősök Alsószentivánon

Az Alsószentiván Községért Egyesület támogatásával idén is tanszercsomaggal köszöntötték a leendő első osztályos kisdiákjaikat a községben.

A boldog leendő elsősök hamarosan megkezdhetik iskolás éveiket

Forrás: Egyesület

Az egyesület beszámolójából kiderül, hogy a gyerekek örömmel vették át Husvéth Imre polgármestertől a falu címerével ellátott tornazsákokat, amelyekben csupa hasznos – színes ceruzák, olló, ragasztó, zsírkréták, filctollak, ecsetek – az iskolakezdéshez szükséges holmi lapult. A hála pedig kis mosolygós arcokat fest mindenre. Egy hónap, és becsöngetnek az iskolásoknak!

Mindeközben pedig a falu nagy rössel készül az Alsószentiván Községért Egyesülettel közösen a  szeptemberi Szentiván Trail sportnapra, melynek során a résztvevők bebarangolhatják a település legszebb tájait. A különböző távokra – a hagyományos, 6 km-esen kívül a gyerekek számára egy 1 km-es örömfutás és egy hosszabb, 14 km-es – már megnyitották a jelentkezéseket a szervezők.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában