Hétfőn jön a folytatás

2022.08.06. 13:00

Véget ért a kislángi Erzsébet-tábor első hete!

Az elmúlt napokban Kisláng gyermekzsivajtól volt hangos. A 42 boldog, mosolygós helyi lurkókkal zajló egyhetes Erzsébet-tábornak, pedig nem is lehetett volna méltóbb lezárása. Pénteken a Veszprémi Állatkertbe látogatott a népes sereg a fiatalok és kísérőik nagy-nagy örömére.

Kecskés Zoltán

Hatalmas örömet okozott a gyerekeknek a Veszprémi Állatkert

Forrás: Önkormányzat

Mondanunk sem kell, hogy a gyerekek nagy-nagy örömére. Az állatkerti sétán felfedezhették az állatok csodálatos világát, és találkozhattak kedvenceikkel is, miközben a kikapcsolódás garantált volt csodálatos környezetben. A dinoszaurusz parkban sok új érdekes információt szerezhettek Földünk több százmillió évvel ezelőtti állatvilágáról. Bár ezzel az Erzsébet -tábor első turnusa véget ért, jövő héten kezdődik az újabb!

– Tartalmas, játékokban, vetélkedőkben, kézműves foglalkozásokban gazdag egy hét volt az első turnus részére. Reméljük, hogy sok-sok élménnyel gazdagon tértek haza naponta a táborozók! Jövőre is várunk Benneteket nagy-nagy szeretettel és jobbnál jobb programokkal! – számolt be a Kisláng Község Önkormányzata, hozzátéve, a következő héten újabb 39 fővel, a  második turnusra jelentkezett gyermekek részvételével, ismét indul a Napközis Erzsébet-tábor Kislángon!ű

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában