Találkozó

2022.07.14. 19:00

Sopi Túra - Csodás napot töltöttek együtt a nyugdíjasok Soponyán

Szerdán egész napos találkozót szerveztek a környező települések nyugdíjas klubjainak, egyesületeinek részvételével. A Délibáb Népdalkör Egyesület meghívására száznál több környékbeli nyugdíjas találkozott a művelődési házban.

Hajdú Marianna

A találkozót Szücs Norbert, Soponya polgármestere nyitotta meg, melyen részt vett Diószegi Anna, a község alpolgármestere is. Az ünnepi megnyitó után után a vidám társaság elindult felfedezni a falut. A református templomkertben megnézték az emlékműveket, majd Kovács Csiba Krisztina lelkipásztor a református templom történetéről mesélt, majd hűsítőkkel vendégelte meg a kiránduló nyugdíjasokat. A falu minden nevezetességét meglátogatták, és ismertetőt hallhattak Nagyláng híres szülötteiről, intézményekről. Utolsó állomásként a Sárvíz Völgye Ökoturisztikai Centrumot keresték fel, ahol a polgármester ásványvízzel fogadta a szépkorúakat. Sándorfalvi László vezetésével bejárták a Vadászati Múzeumot és az állatsimogatót, amelyet Sárközi Gyula segített. A kirándulásból visszatért csapat totózott és játszott az ebédig, amit tombolasorsolás követett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában