Ezúton is gratulálunk a szép bizonyítványokhoz!

2022.07.17. 07:05

Hétfőtől az újságban és portálunkon is megjelennek a Színötös tanulók

Ahogy megírtuk, lezárult a jelentkezési időszak a Fejér Megyei Hírlap és a feol.hu közös, Színötös elnevezésű pályázatára, melyben a megye kitűnő tanulóit kerestük, az elmúlt tanévet kitűnő bizonyítvánnyal záró tanulók jelentkezését vártuk. Nos, örömmel jelentjük be, az adatok feldolgozása megtörtént, nem maradt más hátra, mint a megjelenés.

A kitűnő tanulók fotóit és adatait keresse a Fejér Megyei Hírlapban és a feol.hu-n

Forrás: Shutterstock

Örömmel tapasztaltuk, hogy idén is megannyi jelentkezés érkezett, több mint 150 fotót és színötös bizonyítványt küldtek be az olvasóink, a többi között Székesfehérvárról, Pákozdról, Magyaralmásról, Felcsútról is jelentkeztek kitűnő tanulók a felhívásunkra. Immáron az utolsó beérkezett jelentkezést is feldolgoztuk, jövő héttől pedig bemutatjuk azokat a diákokat, akiknek idén csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozott a bizonyítványában. A menetrend a következő: hétfőtől hétfőig (a szombat kivételével) folyamatosan mutatjuk be a megye színötös tanulóit, méghozzá ábécésorrendben. Így már a július 18-i lapszámunkban találkozhatnak a fotókkal. Ugyanez érvényes a feol.hu oldalunkra is. 
Köszönjük a beküldéseket minden résztvevőnek, szerkesztőségünk nevében ezúton is gratulálunk minden egyes szép bizonyítványhoz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában