Hosszú távú együttműködés

2022.07.13. 16:02

Kisebbségi fórumot tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon

Eddig elért célok és a jövőre vonatkozó tervek is szóba kerültek azon a kisebbségi egyeztető fórumon, amelyet kedden tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon a helyi rendőri vezetők és a roma önkormányzatok képviselői részvételével.

Baráth Eszter

Megvalósult célokról és jövőbeni tervekről egyeztettek

Forrás: police.hu

Szakmai konferenciát szerveztek a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai és a kisebbségi önkormányzatok vezetői számára, melynek során az elmúlt időszakot értékelték. A délelőtt során a szakterületek vezetői tájékoztatták a jelenlévőket a munkájukkal kapcsolatban, értékelték az elmúlt esztendőben tett közös erőfeszítéseket, valamint felvázolták az idei év feladatait is.

Felszólaltak a roma önkormányzatok képviselői is, akik kritikát fogalmaztak meg, és a fórum résztvevői megvitatták a megoldásra váró társadalmi problémákat is. Mindezek mellett szót ejtettek a romák rendőrré, vagy iskolaőrré válásáról is.

A konferencia legfontosabb célja az volt, hogy rávilágítsanak a közbiztonság és az eddig elért célok fenntartása érdekében folyó, kölcsönös tiszteleten alapuló, hosszú távú együttműködés pozitívumaira, eredményeire – írja a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában