Frissen Fejérből

2022.06.30. 07:31

Új szolgáltatást indít a sárosdi alapellátó központ

A Sárosd-Sárkeresztúr Szociális Alapellátó Központ és Konyha – Sárosdi székhelyén – július 1-jétől elindítja az Idősek Nappali Ellátása szolgáltatást.

Héjj Vivien

Forrás: pexels

A nappali ellátás elsősorban a saját otthonukban élő, egészségi állapotuk vagy idős koruk miatt szociális és mentális támogatásra szoruló, önmaguk ellátására részben képes személyeknek biztosít lehetőséget a napközbeni tartózkodásra, társas kapcsolatok kialakítására, valamint az alapvető higiéniai szükségleteik kielégítésére.

Az ellátási forma keretében működő idősek klubja az idősebb korosztályhoz tartozók részére a nappali órákban kézműves foglalkozások és kulturális programok keretében biztosít hasznos időtöltést és társas kikapcsolódást. A közösségi programok enyhítik az egyedüllét és a magány érzését, segítséget nyújtanak a társas kapcsolatok ápolásában, az idő tartalmas és hasznos eltöltésében, ami hozzájárul a napi életritmus megtartásához. A klubban nyújtott szolgáltatásért térítési díjat nem kell fizetni.

Érdeklődni, jelentkezni a [email protected] címen vagy Gálné Szabó Klaudia intézményvezetőnél lehet telefonon vagy személyesen hétfőtől csütörtökig 9 és 15 óra között a Szabadság utca 5. szám alatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában