Meghirdetett helyen és időpontban

2022.05.21. 09:00

Változik a társasházi lomtalanítás rendje Székesfehérváron

FMH

Változik a társasházi lomtalanítás rendje Székesfehérváron. A lomtalanítás lehetőségéről, pontos időpontjáról és menetéről a Depóniával a közös képviselő egyeztet, majd az időpont kihirdetéséről gondoskodik. Székesfehérváron a társasházi övezetekben előreláthatólag május-június-július hónapokban, 11 és 18 óra között történik majd a lomtalanítás. A társasházak maximum pár száz méteres közelében, a meghirdetett helyen és időpontban hulladékgyűjtő célgépek várják a lomtalanítani szándékozókat. A lomtalanítás során a hulladékot a hulladékgyűjtő autónál kell átadni, tilos a hulladékgyűjtő edényekhez vagy bármely más közterületre helyezni. A lomtalanítás igénybevételének jogosságát a Depónia Nonprofit Kft. munkatársai ellenőrizni fogják, ezért kérik, hogy lakcímkártyát mindenki vigye magával. Minden olyan lom jellegű hulladékot átvesznek, ami a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladja. Ilyenek például a bútor, a gyerekjátékok, vagy a feleslegesé vált ruházat. További információ az alábbi elérhetőségek egyikén: személyesen a Depónia Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálati Irodájában (Sörház tér 3.), ügyfélfogadási időben. Telefonon a +36 22 507-419/ 4-es gomb.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában