Frissen Fejérből

2022.05.05. 12:03

Kibővült a konzorciumi kör: új stratégiai együttműködés veszi kezdetét

A megyeháza dísztermében jelentették be ma délelőtt, hogy új stratégiai együttműködés tervezése vette kezdetét, mely segíti a vállalkozásokat.

Palocsai Jenő

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Önkormányzat, a megyei kormányhivatal már korábban is együttműködött a nemrég lezárult fejlesztési ciklus idején. Az új, most induló időszakban tovább erősödik ez a vonal, ugyanis Székesfehérvár önkormányzata, valamint a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ), illetve annak megyei szervezete is csatlakozott a konzorciumhoz.

Az új stratégiai együttműködés célja a vállalkozások szolgáltatásalapú segítése, támogatása, továbbá a térségi munkaerőpiac diszfunkcióinak kezelése, valamint a vállalkozások humán erőforrásainak fejlesztése.

Az eseményen többek között felszólalt Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke, Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, de Eppel János, a VOSZ országos elnöke is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában