Fogorvos

2022.03.20. 11:00

Új eszközzel bővülhetett a szabadegyházai rendelő

Új kezelőegységet vásárolt Szabadegyháza önkormányzata a fogorvosi rendelőbe. Az új, 8,5 millió forintos szerzemény a betegek kényelmét és az orvosok még precízebb, komfortosabb munkavégzését is szolgálja.

Héjj Vivien

Újonnan vásárolt modern és korszerű kezelőegység és halványzöld kezelőszék várja a szabadegyházi fogorvosi rendelő pácienseit. Egy régi, 15-20 éves fogászati készüléket cserélt újra az önkormányzat.

 

– Sokszor meghibásodott az előző készülék, nagyon nehezen lehetett alkatrészt venni hozzá. A megbízhatóság és a korszerűség szempontjából, valamint a környezetvédelem és a higiénia miatt döntöttünk úgy, vásárolunk egy újat. Ez a régi kezelőegységhez és fogászati székhez képest sokkal modernebb, komfortosabb – mondta az eszközbeszerzésről Egriné Ambrus Andrea polgármester, akitől azt is megtudtuk, a rendelő eszközparkjának fejlesztése 8,5 millió forintba került.

 

Az új berendezés lámpája érintésre bekapcsol, emellett a fertőtlenítés szempontjából is olyan modern tulajdonságokkal bír, ami az orvos és az asszisztens napi munkáját is jelentősen megkönnyíti, mindemellett a fogorvosi kezelésre érkező betegek számára is komfortosabbá válhatnak a fogászati beavatkozások.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában