Szabad Sajtó Napja

2022.03.16. 07:20

Sasvári Csilla kapta a Penna Regia díjat

A tavalyi rendhagyó év után idén ismét a Szabad Sajtó Napja alkalmából, március 15. reggelén adták át a Penna Regia díjat, amelyet ezúttal a Vörösmarty Rádió egyik munkatársa kapott.

Borsányi Bea

Semmi sem fontosabb a szenvedélynél. Nem számít, mit csinálsz az életedben, azt szenvedéllyel tedd!” – vallja Sasvári Csilla

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Penna Regia díj Székesfehérvár érdekében kifejtett munkássága elismeréseként annak a személynek adományozható, aki a sajtó munkatársaként Székesfehérvár életének tárgyszerű bemutatásával elősegítette a város ismertségét, elismertségét, a helyi közélet nyilvánosságát, illetve hozzájárult Székesfehérvár országos és nemzetközi megismertetéséhez, népszerűsítéséhez. Az elismerést idén Sasvári Csilla, a Fehérvár Médiacentrum munkatársa, a Vörösmarty Rádió szerkesztő-műsorvezetője kapta, aki hosszú évtizedek óta dolgozik a médiában. Beszélgetős műsoraival – Cser-Palkovics András polgármester szerint – olyan műfajt tart életben, ami a mai világból kiveszni látszik.

 

Sasvári Csilla többek között alapítója volt az 1994-ben újraindult Vörösmarty Rádiónak, de dolgozott a Fehérvár Rádiónál, a Szuperinfónál, a Maraton Lapcsoportnál és a gárdonyi városi televíziónál is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában