Nyílt nap

2022.03.10. 17:41

Ovisok jártak a Bicskei Rendőrkapitányságon

A lelkes apróságok élményekkel gazdagodva térhettek haza az interaktív nap végén.

Police.hu

Forrás: Keserű Gergő / Police.hu

A bicskei Árpád utcai óvoda nagycsoportosai vendégeskedtek 2022. március 8-án a Bicskei Rendőrkapitányságon. Az apróságok a nyílt nap keretein belül a közlekedésbiztonságról kaphattak hasznos és fontos tudnivalókat - olvasható a police.hu-n.

Forrás: Keserű Gergő / Police.hu

Az interaktív foglalkozás során a kicsik a kapitányság előadótermében közelebbről is megismerkedhettek a rendőri felszerelésekkel és munkaeszközökkel, előadást hallgathattak meg a gyalogos és kerékpáros közlekedés alapvető szabályairól, melyet egy témához kapcsolódó rajzfilm levetítése tett még színesebbé és érdekesebbé.

Forrás: Keserű Gergő / Police.hu

A gyerekek a program folytatásaként megismerkedtek a kerékpár kötelező és ajánlott tartozékaival, majd Tóth Norbert rendőr százados a kapitányság épületétben tartott rövid idegenvezetést számukra, emellett pedig megnézhettek egy szolgálati gépkocsit, amelybe be is ülhettek, és a megkülönböztető fény- és hangjelzést is kipróbálhatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában