Újra közéleti polgári est

2022.03.05. 17:00

A Dunaújvárosi Egyetem adott otthont az eseménynek

A Jövő Új Városért Egyesület szervezésében a Dunaújvárosi Egyetem A épületének előadótermében közéleti polgári estet tartottak.

BCs

Az eseményen Rákay Philip kommunikáció- és médiaszakember, producer, Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és a Fejér megyei négyes számú választókerület fideszes elnöke, valamint Mészáros Lajos, a Szent Pantaleon Kórház főigazgatója és a Fidesz helyi, választókerületi országgyűlési képviselő-jelöltje több aktuális témáról beszélgettek a nagyszámú hallgatóság előtt. 

A Jövő Új Városért Egyesület nevében Bükki Miklós köszöntötte a jelenlévőket, majd Molnár Krisztián szólt a közéleti polgári estek felélesztésének fontosságáról. Ezután Mészáros Lajos mutatkozott be. Majd Rákay Philip beszélt két fő témában a népes hallgatóságnak. Először az április 3-ai országgyűlési választások tétjéről szólt, és arról, hogy kik is képviselik ma Magyarországon a balliberális oldalt. Ezt követően rátért arra, hogy mit is követel meg ez a sorsdöntőnek nevezhető voksolás az ország polgáraitól. 

Végül az egybegyűltek tehettek fel kérdéseket az előadóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában