Téli cirkuszi gálaműsor

2022.02.14. 12:00

Kész családi cirkusz Enyingen!

A Wertheim család Royal Cirkusza a mezőföldi kisvárosban, Enyingen tájolt vasárnap, a nagyérdemű hálás tapssal jutalmazta a zsonglőr, akrobata, bohóc és késdobáló produkciókat. A meglepetés számban még a „kuttya”, Manó is színre lépett. A szünetben tombolahúzást tartottak, sőt, a második felvonásban, hogy, hogy nem, kígyók is a nézőtérre kerültek.

V. Varga József

A téli olimpia, az öt karika jegyében – Jennifer és a hulahopp

Forrás: . Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A díszítés a farsangot idézte, a fények, a muzsika és az attrakciók a cirkusz világát a Vas Gereben Művelődési Ház aulájában.

A Wertheim család Royal Cirkusza a kisvárosban tájolt vasárnap délután, a kicsik és nagyok örömére. Nyitó produkcióként Richárd és felesége, Ágnes párosa a pórul járt pincér történetét elevenítette fel, majd lányuk, Jennifer hulahoppkarikákkal varázsolt, azután apa és lánya zsonglőrködött labdával, karikával és buzogánnyal.

 

Apa és lánya, no meg a kések – Jennifer és Richárd

Forrás: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

A családfő egyebek között a szuperintelligens – víz, mosogatószer és áram nélkül is működő – mosogatógépet mutatta be bohóctréfájában. Végül kiderült, a tisztogatást beépített kutyusuk, Manó végezte prímán. A késdobáló szám során Jennifert a deszka előtt két bátor, önkéntes (bár ezt utóbb a hölgy némileg vitatta) jelentkező, Mudri Erzsébet és Tóth István váltotta.

 

Kígyók a fedélzeten: az ismert akcióthriller ezúttal a nézőtérre költözött. A bátrak sálként nyakukba vehettek egy afrikai királypitont és egy kolumbiai szivárványos boát. A gyereklány Anna zárásként abban a kitüntetésben részesült, hogy egyszerre mindkét jószágot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában