Frissen Fejérből

2021.12.22. 17:28

Korcsolyapálya nyílt Iváncsa főterén

A település igencsak kitesz magáért, ami az adventi időszakot illeti. Először egy lenyűgöző és hatalmas fenyőfát helyeztek el a központban, rajta és körülötte gyönyörű karácsonyi díszekkel, dekorációs elemekkel. Majd ezt nemrég egy korcsolya­pályával egészítették ki.

Déri Brenda

Régi álom volt a jégpálya megszületése Iváncsán

Forrás: Önkormányzat

Nem túl gyakori látvány telente, hogy megyeszékhelyünkön kívül máshol is állítanának korcsolyapályát Fejérben, idén ez alól kivételt képez Iváncsa, ahol hosszú várakozás után végre csúszkálhatnak a gyerekek és felnőttek egyaránt. 

– Régóta tervben volt már egy hasonló korcsolyapálya felállítása ebben az időszakban. Tavaly sajnos a járványhelyzet miatt ezt nem tudtuk kivitelezni, de idén az Iváncsáért Közalapítvány finanszírozásával december 10-től egészen január 7-ig tudják használni a helyiek. Ez egy négy évszakos műanyag pálya, azaz nem kell aggódni, akkor sem, ha naposabbra fordul az idő – tudtuk meg a község polgármesterétől, Molnár Tibortól. 

Múlt vasárnap, a negyedik adventi gyertya meggyújtását is méltóképp megünnepelték, karácsonyi vásár és ünnepi gyermekműsor is volt, sőt még Szabó Ádám harmonikaművész előadását is hallhatták az odalátogatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában