Frissen Fejérből

2021.12.21. 07:30

A Vásártér városi tulajdonban marad

Nem értékesíti a Vásárteret Székesfehérvár Önkormányzata! – erősítette meg újra a város szándékát Cser-Palkovics András.

FMH

20210918 Székesfehérvár, Óbudai Egyetem, ezüstdiploma átadó, Cser-Palkovics, Györök György.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei HÍrlap

Székesfehérvár polgármestere a pénteki rendkívüli közgyűlést követően beszélt erről, hiszen félreértés alakult ki a téma kapcsán – olvasható az önkormányzati kommunikációs központ hétfői közleményében. Az önkormányzat a Vásártér melletti betonozott területet szeretné elcserélni a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár előtti zöldterület-részre – ami egyelőre magántulajdonban van – annak érdekében, hogy az az intézmény felújítását követően is, megújult zöldfelületként szolgálja a közösséget. Egy régi adminisztrációs problémát kellett orvosolni. – Itt pont azt szeretnénk elérni, hogy a későbbiekben se kerüljön beépítésre a maroshegyi városrész közösségi háza előtti terület. Nem kívánta, nem kívánja és a jövőben sem fogja értékesíteni a Vásárteret az Önkormányzat! – mondta el a polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában