Mikula Lajos reagált

2021.12.01. 12:00

„A fejlődés látható Abán”

A település életét, fejlődését érintő lakossági felvetésekre reagált a kisváros polgármestere.

Déri Brenda

Mikula Lajos jogász végzettségű, 14 évig dolgozott a közigazgatásban, 2014–2017 között önkormányzati képviselő volt Abán. Alapító elnöke az AGRYA Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségne Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

– Az elmúlt két évben az önkormányzati vezetés minden igyekezetével azon volt, rendeződjenek a település dolgai. A munkának nyilvánvaló eredményei vannak – fogalmazott Mikula Lajos. Hozzátette: – Látható a fejlődés Abán. Csak a fontosabb változások, fejlesztések ismertetése közel 3 órát vett igénybe a lakossági fórumon. Az előző polgármester támogatói még mindig nem tudnak belenyugodni, hogy a település lakói véget vetettek a hatalmuknak. Minden eszközt igénybe vesznek, hogy békétlenséget szítsanak, gyűlölködnek, valótlanságokat állítanak, igyekeznek lejáratni a települési vezetést és ezzel jelentős károkat okoznak Aba megítélésének. A településen élők jól ismerik ezeket az embereket, a múltjukat, a tetteiket, az erkölcseiket, és azt is tudják, milyen kapcsolat fűzte őket az előző vezetéshez. Így a településen élők döntő része helyén kezeli mindazt, amit mondanak, nyilatkoznak – fogalmazott a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában